dimecres, 19 de març de 2008

"SI VOLS POTS" Els actors ens han contestat!!

L'altre dia, els alumnes de Cicle Mitjà de la Vajol vam enviar un e-mail als actors de l'obra de teatre "Si Vols Pots" i ja ens han contestat. Les preguntes que vam fer van ser aquestes:Hola a tots! Caram quin munt de preguntes... ara les responem! Perdoneu pel retard eh, a vegades es difícil aconseguir una estoneta tots 4 junts per contestar e-mails.- Ritxie no et poses afónic cridant tant?
Jajaja. Doncs la veritat es que no. Avans de sortir a l'escenari fem un exercicis per escalfar les cordes vocals i uns altres de respiració i així no ens quedem afónics. El que més dies s'ha quedat afónic és el Jordi (Màtrix), pobret sempre té mal de gola...

- Jordi (Ritxie) i Cristina, sou novios de veritat?
Aquesta pregunta potser és la que ens han fet més cops. Doncs no, no som novios. Quan fas teatre et diuen què has de fer, a vegades has de fer de novio d'algú que no ho és, de la mateixa manera que has de fer veure que estas enfadat amb algú que potser és el teu millor amic. De moment som molt bons amics.

- Es difícil actuar en un escenari?
Doncs al principi sí, actuar davant de centenars de persones que t'estan mirant només a tu al principi fa una mica de respecte. Després t'acostumes, ja no et poses nerviós i fins i tot t'ho passes bé dalt d'un escenari!

- Us agrada el vestuari que porteu?
Això depèn de cadascú... Per exemple, al Jordi-Ritxie sí que li agrada, perquè és ample i còmode, a la Cristina-Bubu també li agrada, el que no li agrada és haver-se de maquillar els ulls i els llavis cada matí. Els que pitjor ho portem som el Jordi-Màtrix i la Violeta-Cindy. No ens agrada gaire el nostre vestuari i a més a més la Violeta sempre té fred.

- Quans anys teniu?
El Jordi (Màtrix) en té 19, la Cristina en té 20, el Jordi (Ritxie) en té 29 i la Violeta en té 18.


- És difícil aprendre el test de matemàtiques?

Doncs en realitat és igual de difícil que aprendre la resta de text. I si algun dia ens equivoquessim i responguessim uns números diferents tampoc no ho notaria gairebé ningú. Al Jordi (Ritxie) li va costar aprendre's els 5 autors de la generació del 27, sempre barrejava els noms amb els cognoms!

- Violeta t'agrada fer de "pija" i noia llesta?
Doncs al principi no m'agradava gaire, però a mesura d'anar-lo fent m'ha anat agradant més i he descobert que la Cindy no és només una noia pija, també té idees bones i és una noia molt simpàtica.

- Us heu trobat mai amb un problema per treballar en equip?
Sí. Abans de fer aquesta obra no ens coneixiem entre nosaltres, i en realitat som molt diferents els uns dels altres. Quan vam començar a assajar i a fer l'obra va ser una mica difícil treballar plegats, però poc a poc, amb temps i esforç dels quatre anem aconseguint treballar millor cada dia. Cal que treballem els quatre, perquè si s'esforcen només dos no arribem enlloc, i cal tenir paciència i tractar als altres com t'agradaria que et tractessin a tu.


Bé, moltes gràcies per enviar-nos tantes preguntes! Esperem que us agradés l'obra a tots/es. Fins una altra!JorDis, Cristina i Violeta.