dilluns, 21 de gener del 2008

"Els núvols als nostres peus"

Aquest matí hem tingut els núvols als nostres peus. Quan hem pujat al mirador de La Vajol, per uns moments, ens hem pensat que estàvem en un poble de la costa, teníem un mar de núvols al nostre davant, núvols que cobrien tota la plana de l'Empordà, era com una banyera plena d'espuma... Desprès ens hem adonat que únicament es tractava del fenòmen meteorològic que es diu inversió tèrmica, i que per un dia a La Vajol estàvem a 10ºC i a la Jonquera i a Figueres, segurament feia més fred.

Aquí us deixem dues foto amb les vistes des del mirador de l'Empordà
Alumnes de La Vajol


dissabte, 19 de gener del 2008

L'EDUCACIÓ


Frase del mes:

"A l'alumne perquè crexi l'han d'adobar a casa i l'han de regar a l'escola".



S'admeten comentaris

dijous, 10 de gener del 2008

Felicitats


Quina meravella de tecnologia , aquest bloc pot substituir l'antiga pàgina de la ZER no?. A més a més tothom i pot participar, ho trobo genial . Aprofito per donar-vos la nova adreça meva del correu electronic, com que de neus n'hi ha moltes ara serè : aneus. L'adreça és: aneus.vidal@gmail.com

dimecres, 9 de gener del 2008


COLÒNIES A VILAJOAN

Els dies 30 i 31 d'octubre de 2007 els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de la Zer Les Salines van anar de colònies al poble de Vilajoan, per preparar la trobada del REPAPER.



CAN TALLADA

La casa escollida per aquesta trobada va ser Can Tallada.
Durant el primer dia es van realitzar diferents activitats: jocs de coneixença,
dels alumnes i de l'entorn, taller del REPAPER, preparació d'una gimcana pels els alumnes d'Educació Infantil i Cicle inicial... també van preparar el sopar i decorar decorar el menjador. L'endemà ens van visitar els alumnes d'EI i CI, que ens van portar unes coques per poder fer tots els postres conjuntament. Així es va dur a terme la trobada que realitza cada any la ZER.


CEIP CASTELL CABRERA - La Vajol

Aquest any a l'escola de la Vajol hi ha 12 alumnes.





(Foto de l'escola abans de les obres)

dimarts, 8 de gener del 2008